Vårt erbjudande

Vi har stor kompetens och lång erfarenhet inom Engineering, Executive, Finance och IT, samt Sales & Marketing, Legal och HR. Våra rekryteringskonsulter har själva erfarenhet från de områden som de jobbar mot vilket gör att de verkligen förstår både kunden och kandidaten.

Erfarenhet och expertis

Experis är representerat i mer än 50 länder och har nästan 40.000 konsulter i uppdrag hos kund varje dag. Vi kombinerar ett globalt perspektiv med vår kunskap om den lokala marknaden. Med mer än 50 år i branschen har vi en unik kompetens om den svenska arbetsmarknaden.

Genom vårt nätverk i ManpowerGroup har vi kontakter i över 80 länder. Önskar du veta mer om ManpowerGroup se ManpowerGroup

Kvalitetssäkrade processer

Vi har en kvalitetssäkrad process som identifierar de kandidater som bäst matchar dina behov och din kultur. Resultatet? Du får en medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och motivation som möter dina behov.

Globala lösningar

Vi arbetar för att ha de efterfrågade kandidaterna tillgängliga både lokalt, nationellt och globalt genom vårt Research and Sourcing centra. Oavsett var behovet uppstår används sedan samma kvalitetssäkrade processer. Detta för att skapa trygghet och förutsägbarhet för dig och inte minst för våra globala kunder.

.