Logistik och inköp genom Experis Supply Chain

Inom Experis har vi lång erfarenhet av kompetensförsörjning av chefer och specialister inom inköp och vi är experter på hitta rätt talang till rätt plats.

Experis samlar talangerna som driver inköps- och logistikfrågor med framgång. Talanger som kartlägger inköpsstrategi och logistikfunktion för att hitta utvecklingsområden. Talanger som minskar kostnader, effektiviserar leveranser och frigör kapital från lager- och produktion. I detta arbete ingår ofta förhandlingsförberedelser, styrning av inköpssortiment, förbättring av inköpsrutiner samt stöd vid implementering av inköpssystem.

På logistiksidan innebär det till exempel kartläggning av materialflöden, styrning av distributionsflöden, ledtidsförkortning i produktionen, minskning av kapitalbindning i lager och produktion samt prognostisering.

Det är kundens behov som styr vårt erbjudande. Vi kan hjälpa dig med konsultuppdrag när någon behöver ersättas för en begränsad period. Behöver du en specialist för ett nytt projekt tar vi fram en sådan. Är det en långsiktig rekrytering tar vi fram lämpliga kandidater. Vi arbetar alltid tillsammans med dig som kund för att finna rätt person och ge konsulten en flygande start. Alla våra konsulter har tidigare erfarenhet inom relevant område och trivs bra i konsultrollen.