HR - Human Resources

Kompetens är det nya kapitalet och för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren gäller det att jobba aktivt med employer branding, kultur och HR-processer.

Vi kan hjälpa ditt företag eller organisation med att hitta kandidater som är kunniga inom kompetenskartläggning, bemanningspolicyer, rekryteringsprocesser, lagar samt arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald.

På Experis sätter vi kandidatens kompetens i fokus oavsett om det är rekryterings- eller konsultuppdrag. Vår metodik omfattar intervjuer, referenstagning och ett urval av tester för att säkerställa rätt matchning.

Vi är attraktiva som arbetsgivare och effektiva som rekryteringspartner. Många kandidater söker sig till oss eftersom vi har många kunder med starka varumärken.

Vi kan hjälpa dig med konsultuppdrag när kandidat behövs begränsad period eller när du behöver en specialist för ett nytt projekt alternativt när du skall rekrytera permanent. Alla våra konsulter har tidigare erfarenhet inom relevant område och trivs bra i konsultrollen.