Ekonomikonsult genom Experis Finance

Experis Finance har lång erfarenhet av att matcha rätt kandidat inom ekonomi området med rätt uppdrag för att nå ett hållbart resultat.

Finance

Experis Finance är helhetsleverantör inom ekonomi och erbjuder kompetens från assistent- till specialist- och chefsnivå. Vi har återkommande konsult och rekryteringsuppdrag av ekonomichefer, controller, redovisningsekonomer, ekonomiassistenter samt uppdrag inom bank/finans/försäkring.

På Experis sätter vi kandidatens kompetens i fokus oavsett om det är rekryterings- eller konsultuppdrag. Vår metodik omfattar intervjuer, referenstagning och ett urval av tester för att säkerställa rätt matchning.

Vi kan hjälpa dig med konsultuppdrag när någon behöver ersättas för en begränsad period. Behöver du en specialist för ett nytt projekt tar vi fram en sådan. Är det en långsiktig rekrytering tar vi fram lämpliga kandidater. Vi arbetar alltid tillsammans med dig som kund för att matcha rätt kandidat med rätt uppdrag för ett hållbart resultat. Alla våra konsulter har tidigare erfarenhet inom relevant område och trivs bra i konsultrollen.