Ingenjörskarriär med Experis Engineering

Vi är specialiserade på att matcha kompetens mot behov inom ingenjörsområdet och gör detta med en effektiv kombination av konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under ett och samma tak.

Engineering

Den tekniska utvecklingen går framåt med stormsteg och dagens ingenjörer vill vara med där det händer. Personlig utveckling hamnar högt upp på listan av kriterier som karakteriserar ett attraktivt anställningserbjudande. På Experis Engineering är vi experter på ingenjörskompetens och kan erbjuda en språngbräda för våra kunder, anställda och kandidater mot nästa steg i utvecklingen.

På Experis Engineering driver vi fyra utvalda kompetensområden med syftet att skapa ett intressant erbjudande gentemot såväl kunder som anställda och kandidater. Detta gör det möjligt för oss att hålla oss uppdaterade om trender inom olika teknikområden och vi kan även bättre förstå de drivkrafter som motiverar den nya tidens ingenjörer.

Våra utvalda kompetensområden är:

  • Manufacturing
  • Product Development
  • Quality and Environment
  • Project Management

Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har som regel en teknisk utbildning på universitetsnivå i kombination med en lång erfarenhet från industrin. Genom att kombinera konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under samma tak kan vi erbjuda våra anställda och våra kandidater en karriärsboost utöver det vanliga. Arbetar du som konsult hos oss får du möjligheten att testa flera olika roller och branscher och på så sätt ta stora kliv i karriären på kort tid.

Bland våra kunder finns några av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa dessa kunder och många andra med kompetensförsörjning inom ingenjörsområdet.