Kalmar

Adress

Norra Långgatan 34

392 32 Kalmar

Telefonnummer

0771-55 99 20

Ytterligare information

Vi hjälper dig med konsulter och rekrytering i Kalmar!

Experis är ett konsultföretag / rekryteringsföretag i Kalmar med fokus på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomi och Ledarskap, men även Marknad, Försäljning och HR.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer är alla specialister på att matcha rätt kandidat med rätt uppdrag och de har alla en gedigen kompetens inom sitt specialistområde. Detta för att du som kund ska känna dig trygg i att vi förstår dina behov och att vi tillsammans ska skapa hållbara resultat.

Experis erbjuder snabba, enkla och kostnadseffektiva lösningar när du behöver hjälp med konsulter och rekrytering i Kalmar. Vi arbetar alltid utifrån dina behov - inget uppdrag är för stort eller för litet. Tveka alltså inte att höra av dig till oss, oavsett om du behöver hjälp att hitta en person eller ett helt team, för en kort period eller som en långsiktig lösning.

Skicka en offertförfrågan till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar (mån-fre).

Följ oss på LinkedIn - Experis Sweden

Vet du hur du ska lyckas att få kandidaten att byta jobb?

Rekrytering av specialist- och chefskompetens handlar idag nästan bara om HUR man lyckas attrahera den kompetens man behöver. Det har blivit mindre svårt att HITTA kandidater och mer komplext att attrahera kandidater för nya tjänster.

Lär mig att attrahera rätt komepetens