Att vara konsult

Vill du jobba som konsult i vårt framgångsrika konsultteam?

Baserat på vad du kan, vilka ambitioner du har och vilka behov våra kunder har på kort och lång sikt kan du skapa en karriär hos oss eller skaffa erfarenheter på vägen mot ditt karriärmål. Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats.

Konsult

Experis är specialisten på specialister inom IT, ingenjörer, ekonomer och ledarskap. Vi ger dig möjlighet att växla upp eller byta spår i din yrkesbana. Som konsult får du kompetensutveckling genom våra kvalificerade uppdrag med varierande längd. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag.

Experis värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Experis är ett värderingsstyrt bolag med konsulternas karriärmål i fokus med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv. Hos oss får du en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension, försäkringar enligt kollektivavtal och ett årligt karriärsamtal med din personliga konsultchef. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.

Många av våra konsultuppdrag utannonseras på experis.se, Twitter, Facebook och via LinkedIn men är långt ifrån alla. Processen går oftast mycket snabbare vid en tillsättning av ett konsultuppdrag än vid en rekrytering. Då matchar vi istället kandidater i våra nätverk. Se därför till att ha din profil uppdaterad hos oss efter att du har registrerat ett konto, så att vi kan matcha dig till aktuella uppdrag.

Välkommen att registrera ditt CV på Experis och följ oss på LinkedIn, Facebook och Twitter där du får inspiration och tillgång till våra lediga jobb.  

Konsult på Experis Finance

Konsult på Experis Engineering

Konsult på Experis IT